arange a viewing

+389(0)70 281279
+389(0)72 234380
+389(0) 2 3071810

map

map 

Скопје Сити Тауер ги отвори вратите за медиумите

Беше презентиран современиот, европски тип на резиденцијални објекти..
mediumi-naslovna