• Единствена удобност

picture1

Современо домување со постојaно обезбедување и директен пристап од гаражниот простор.

Јавни содржини

picture1b

Непосредна близина на трговски објект со атрактивни продавници од светската модна сцена, ресторани и кафулиња, супермаркет Carrefour, пазарот Тафталиџе, како и комплексот кина...

Ексклузивен поглед кон Скопје и природат…

picture1c

Од Вашиот прозорец или балкон имате прекрасен поглед кон урбаната околината како и кон планините Водно и Скопска Црна Гора и реката Вардар.

  • 1
  • 2
  • 3

Атрактивна локација

picture2

Дел од комплексот на Skopje City Mall во населбата Карпош, добра сообраќајна инфраструктура, близина на градскиот центар, непосредна близина со спортски капацитети и лесна врска со излетничките локалции за Вашиот активен одмор во лето и зима

Прикажи мапа >

 

kb

nlb